Welkom bij H&H Financieel Administratie en Adviesbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het van A tot Z verwerken en beheren van uw financiële administratie, het verzorgen van de diverse belastingaangiftes en het ordenen van de complete loonadministratie.

U bent hier:

Welkom

Beste bezoeker,

Welkom op de website van Financieel Administratie en Adviesbureau H&H, kortweg H&H Administraties. Wij zijn gespecialiseerd in het van A tot Z verwerken en beheren van uw financiële administratie, het verzorgen van de diverse belastingaangiftes en het verzorgen van de complete loonadministratie. Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor in Groningen dat met zijn tijd meegaat. De meeste tijd besteden wij aan het adviseren van de (startende) zzp'er en de kleinere MKB bedrijven, voornamelijk uit de regio Groningen. Inmiddels zijn onze online diensten zoals online boekhouding en online loondossier niet meer weg te denken in de voortdurende samenwerking met onze diverse klanten. Tegenwoordig is bijna alles te digitaliseren waardoor wij ook steeds meer samenwerken met klanten vanuit heel Nederland.  
 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Graag tot ziens,

André Houtman
H&H Administraties Groningen

Veilig en snel samenwerken

Standaard krijgen onze klanten de mogelijkheid om via een versleutelde verbinding direct bestanden met ons te delen via het internet. Zo kunnen wij veilig en snel samenwerken. Lees meer

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer