U bent hier:

Uw stuurinformatie

Zoals reeds aangegeven bij het onderdeel jaarrekening dient de ondernemer altijd op de hoogte te zijn van de financiële positie van zijn onderneming. In een relatief kleine onderneming, bijvoorbeeld een eenmanszaak of een bv met een paar personeelsleden kent de eigenaar vaak redelijk goed zijn financiële positie.

Op het moment dat de onderneming groeiende is en de dagelijkse werkzaamheden zich steeds verder uitbreiden met de nodige administratieve verplichtingen wordt het “zicht” van de eigenaar vaak snel slechter en bij een onveranderde financiële controle leidt dit vaak tot het blind sturen van de onderneming. In die situatie kunnen de zaken voor een ondernemer sneller van zich af gaan dan dat hij zich waarschijnlijk realiseert.

Periodieke stuurinformatie wordt op een gegeven moment dan een vereiste voor het goed laten reilen en zeilen van de zaak. Wij kunnen ons voorstellen dat u meent een vermogen kwijt te zijn aan dergelijke stuurinformatie, maar regelmatig blijkt een aantal eenvoudige aanpassingen in uw softwarepakket voldoende te zijn om de controle over uw financiën te herstellen. Een andere mogelijkheid is dat H&H Administraties voor u een rapport opstelt waaruit de nodige stuurinformatie naar voren komt en ook in dat geval zullen u de kosten absoluut meevallen.

Onze rapporten worden overigens vaak zo opgesteld dat alles op “1 A4-tje” staat weergegeven. Weinig tekst, en alleen getallen die er echt toe doen.

Tevens stellen wij diverse financiële rapportages op welke functioneren als onderbouwing van de financieringsaanvraag richting uw bank. Ook hierin hebben reeds jarenlange ervaring en zullen wij u in een dergelijk traject van begin tot eind begeleiden.

Hieronder treft u nogmaals een opsomming aan van de door ons te leveren overzichten.

  • Het opstellen van de jaarbegroting
  • Het opstellen van een meerjarenbegroting
  • Het opstellen van een liquiditeitsbegroting
  • Het opstellen van tussentijdse cijfers inclusief bepaling onderhanden werk
  • Het opstellen van rapportages naar uw eigen wensen

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer