U bent hier:

Uw belastingaangifte

Onze belastingadviseurs verwerken maandelijks tientallen aangiftes omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor de ondernemer en voor de particulier.

De belastingaangifte voor de ondernemer, ook wel de winstaangifte genoemd, is voor de ondernemer het meest belangrijke moment van zijn boekjaar. Op dat moment worden allerlei zaken zoals de zelfstandigenaftrek, startersaftrek, stakingsaftrek, meewerkaftrek, mkb-winstvrijstelling, oudedagsreserve, investeringsaftrek en vele andere mogelijke correcties op de fiscale winst, toegepast. Voor de gemiddelde ondernemer (als natuurlijke persoon) is het niet te doen om met al deze regelingen rekening te houden of om überhaupt op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent deze regelingen.  

Aan het einde van het boekjaar past H&H diverse voordelen toe, zoals de zelfstandigenaftrek, startersaftrek, stakingsaftrek, meewerkaftrek, mkb-winstvrijstelling, oudedagsreserve, investeringsaftrek en vele andere mogelijke correcties op de fiscale winst. De ondernemer is hierbij verzekerd van een correcte en zo voordelig mogelijke belastingaangifte.

De belastingaangifte voor particulieren is tegenwoordig ook geen gesneden koek meer. Denkt u alleen al aan de verkoop van uw oude woning en de aankoop van uw nieuwe woning. Met overwaarde of met restschuld, in beide gevallen zijn er restricties verbonden aan de hypotheekrenteaftrek. Maar er bestaat ook veel onduidelijkheid over de plaats waar het inkomen moet worden vermeld in de belastingaangifte. Is het inkomen uit werk, pensioen, WW, bijstand of wellicht freelance. En is het niet zinvol om als freelancer toch de belastingaangifte als ondernemer in te dienen? Wat gebeurd er bij een echtscheiding in combinatie met de eigen woning, hoe vermeld je dat in de belastingaangifte en wie heeft recht op de hypotheekrenteaftrek?  

Wat gebeurd er bij een echtscheiding in combinatie met de eigen woning, hoe vermeld je dat in de belastingaangifte en wie heeft recht op de hypotheekrenteaftrek? De belastingadviseurs van H&H helpen u verder.

 

Onze belastingadviseurs hebben niet alleen de theoretische kennis maar draaien ook al jaren mee in de belastingadviespraktijk waardoor een brede ervaring is opgebouwd. In combinatie met de vooraanstaande fiscale aangiftepakketten bent u bij H&H Administraties verzekerd van een correcte en zo voordelig mogelijke belastingaangifte. 

 

Hulp nodig bij het invullen van de belastingaangifte? Stel geheel vrijblijvend uw vraag!!

 

Neemt u contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 en wellicht komen we er telefonisch al uit. U kunt ook geheel vrijblijvend uw vraag stellen via ons contactformulier , dan krijgt u op werkdagen binnen 24 uur telefonisch reactie van ons.  

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer