U bent hier:

Samen boekhouden

Met het online boekhoudpakket kunt u samen met H&H uw boekhouding via het internet voeren.

In onderling overleg wordt besloten in welke vorm dit zal plaatsvinden. U als klant zou bijvoorbeeld helemaal zelf de boekhouding bij kunnen werken waarna u H&H met één druk op de knop verzoekt een controle uit te voeren; bijvoorbeeld voor de aangifte omzetbelasting.
Ook kunt u er voor kiezen om H&H de volledige boekhouding in het online boekhoudpakket te laten verwerken, terwijl u op ieder gewenst moment op de achtergrond blijft meekijken. Er zijn vele tussenvormen denkbaar: een boekhouding op maat dus.

H&H controleert al vanaf € 300,- per jaar ieder kwartaal uw boekhouding en verzorgt voor deze prijs ook uw kwartaalaangifte btw.

 

De voordelen van het online boekhouden op een rijtje

  • Door zelf uw boekhouding te verwerken gaat de financiële kant van uw onderneming meer bij u leven.
  • Verwerken wij uw boekhouding, dan kijkt u op de achtergrond met ons mee en heeft u altijd een actuele stand van zaken.
  • Een specialist op het gebied van boekhouden en op het gebied van de diverse fiscale gebieden kijkt altijd met u mee, u laat dus geen voordeeltjes liggen!
  • Met 1 druk op de knop onbeperkt en gratis advies vragen en binnen 24 uur reactie.
  • De online boekhouding kan volledig digitaal worden verwerkt. Inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes scannen en uploaden, en het document kan gelijk worden doorgeboekt. Bankafschriften kunnen automatisch worden ingelezen.
  • Zelf de boekhouding verwerken in ons pakket levert u een behoorlijke besparing op. Onze specialisten hoeven alleen te controleren en uw aangifte omzetbelasting in te dienen.
  • De boekhouding wordt online continue gecontroleerd door één van onze specialisten. Daardoor is het opstellen van het jaarrapport en het opstellen van uw belastingaangifte (aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting) een fluitje van een cent. 
  • U kunt overal ter wereld via een internetverbinding online uw boekhouding inzien.

 

H&H controleert al vanaf € 300,-- per jaar, ieder kwartaal uw boekhouding en verzorgt voor deze prijs ook uw kwartaalaangifte btw.

Wilt u exact weten wat het u gaat kosten? Of wilt u meer weten over het online boekhouden met H&H? Neemt u contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050 - 57 99 566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

 

** Alle genoemde bedragen zijn exclusief de geldende btw

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer