De layout van onze website past zich automatisch aan het beeldscherm van uw laptop of smartphone aan.  Er zijn verschillende manieren waarop u op deze website kunt navigeren waarvan u hier een overzicht vind.

U bent hier:

Navigatiehulp

Onze website is responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van het apparaat waarmee u onze site bezoekt. Zodoende zijn er verschillende opties beschikbaar om op onze website te navigeren. Hierbij een overzicht:

DROPDOWN MENU
Een opvallend element op de H&H website is het zogeheten Superfish dropdownmenu. Door uw muis over de horizontale menubalk te bewegen openen zich automatisch beschikbare pagina's in een hangend menu. U kunt vervolgens simpel op een onderwerp klikken om de bijbehorende pagina te openen.

HOOFDPAGINA MENU
 Ook kunt op een hoofdonderwerp in de menubalk klikken, bijv. "ONZE DIENSTEN" waarna zich een hoofdpagina opent, waar u links naar dezelfde subpagina's aantreft op volgorde weergegeven zoals in het dropdownmenu. Deze weg blijkt gebruiksvriendelijker als u onze website in landscape-view bekijkt met een touchscreen zoals een smartphone of tablet.

 

RESPONSIVE MENU
 Als u de website bekijkt met een smartphone of tablet reageert de website in portrait-view door een speciale knop "Select a page" te tonen. U kunt op deze knop klikken waarna alle pagina´s van de horizontale menubalk per deelmenu "More" worden getoond. U kunt vervolgens op ieder gewenst onderwerp klikken.

 

BREADCRUMBS MENU
Op elke plaats in de website vind u breadcrumbs aan. Dit is een klein menu die bij "U bent hier:" het pad weergeeft waar u zich op dat moment bevind in de webstructuur. U kunt tenallentijde op zo'n breadcrumb klikken om naar een bovenliggende positie in het pad terug te keren. (breadcrumbs - broodkruimels ? De naam is inderdaad geïnspireerd op het Klein Duimpje sprookje)

 

U kunt op elk moment op ons logo klikken om terug te keren naar de homepagina en natuurlijk heeft u ook nog de navigatie knoppen van uw internet browser ter beschikking.

Hoe dan ook wensen wij u een aangenaam navigeren op de H&H website.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer