U bent hier:

Inrichten administratie

Het inrichten van uw administratie en automatisering en het adviseren hierin.

Een goede doordachte inrichting van uw administratie is het halve werk, uit een standaard uitdraai van de verlies- en winstrekening zijn al veel conclusies te trekken zonder dat u daarvoor dure uitgebreide rapporten nodig heeft. 

Bent u een starter en dient uw administratie te worden ingericht ? Of heeft u een ingrijpende wijziging doorgevoerd in uw organisatie waardoor de huidige inrichting van uw administratie niet meer volstaat ? Wij kunnen in dergelijke gevallen uw administratie van de grond af aan opbouwen en inrichten.    

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.    

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer