U bent hier:

Debiteuren en crediteuren

H&H Administraties kan uw volledige debiteuren- en crediteurenbeheer verzorgen. Bij het debiteurenbeheer kunt u denken aan het versturen van herinneringen op uw briefpapier, eventueel na uw akkoord. Het voeren van telefonische aanmaningen en het verzorgen van het incassotraject. Per factuur leggen wij de ondernomen acties en de daarop verkregen reacties vast waardoor automatisch een dossier wordt opgebouwd voor een eventueel incassotraject. Uiteraard streven wij ernaar uiteindelijk alle facturen te incasseren zonder het incassotraject in te hoeven gaan.

Bij het crediteurenbeheer zullen wij met u als ondernemer duidelijk afspraken maken omtrent de betalingstermijnen eventueel afhankelijk van de type crediteur. De binnengekomen herinneringen verzamelen en sorteren wij voor u, en wij zullen bij onduidelijkheden eventueel telefonisch contact zoeken met de crediteur, waarna wij een betaaladvies op zullen stellen. Na uw akkoord kunnen wij tevens voor de betaling zorg dragen.

Dit alles kan worden bewerkstelligd op ons eigen kantoor in Groningen, maar het kan ook prima in uw bedrijf worden uitgevoerd.

 

Neemt u voor meer informatie contact op met H&H Administraties via het telefoonnummer 050-5799566 of laat via ons contactformulier een bericht achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Verhuisbericht

Vanaf 15 januari 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoor, gevestigd aan de Rouaanstraat 18 in Groningen. (Letop: u vindt ons dus niet meer op het oude adres aan de Koningsweg)

Moderne bedrijfsadministraties

H&H in Groningen is een administratiekantoor van deze tijd. De armen gaan uit de mouwen wanneer een stapel ordners op verwerking wacht.  Daarbij maken wij ook gebruik van ICT.  Zo kunnen wij samen met onze klanten boekhouden. Lees meer